Tolong Klik Iklan Ni

Jumaat, 18 November 2011

Bumper Patin vs Bumper Lancer

Exora Bold (CVT/Turbo) ~ Cuba korang tengok bumper Exora Bold...perghhh lawa...design bumper yang lebih berani dan kehadapan berbanding dengan bumper exora sekarang nih - (Gambar dari Funtasticko Design)
Bumper Lancer

Yang dah terbeli exora sekarang...maybe akan berura-ura nak tukar bumper lain pulak kan kan kan...macam aku jugak la...terniat jugak nak tukar....



Pemilik-pemilik exora yang berminat dengan pelbagai modifikasi pasti akan tukar wajah exora masing-masing ikut kemampuan...ada fulus semua jadi...takde fulus tengok ajer le dengan kehenseman exora orang lain...macam aku nih...exora masih lagi stendet gaban ibarat baru keluar dari showroom...huhuuu...tak tau la bila exora kau cun macam dorang...

Bumper Patin

Ni la antara dua jenis bumper yang ada kat pasaran yang mana bumper patin direka oleh saudara Ari79...salah sorang ahli EOCM dan bumper lancer yang direkakan berdasarkan design evo 10 (bumper lancer tak tau sapa yang buat)...yang mana korang suka? Kalo korang tanya aku...aku lebih suka yang asal la atau bumper exora CVT/Turbo yang akan dilancarkan pada bulan Disember nanti....       
Mana-mana bumper pun...terpulang kat korang yang mana satu jadian pilihan...mana korang pandang sangat cantik untuk exora korang...ibarat tepuk saku tanya la poket...hehehee

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mana nak dapat bumper patin ni bro?

Kizz Kazz berkata...

Boleh order melalui forum EOCM http://protonexora.com.my/forum/index.php?topic=8940.0

Tanpa Nama berkata...

salam bro..gua minat dengan bumper patin ni..nak masuk forum,kene daftar lah..gua lak jenis malas nk daftar ni..so mcm mana nak dapat kan bumper ni??kalau boleh email gua bro..humanfly_game@yahoo.com...TOLONG LAH BROOO

Mie Belon berkata...

salam...sy mmang bminat nk dptkn bumper patin cm kt gmba....tlg pihak club nexo beri kerjasama ...sapa yang boleh dptkn bgtau kat sy...0134422127 mie..atau email mie.belon@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

koi nk bli bumper patin, mesej kat koi seberapa segera yg boleh.. plzz.. da lama usha.. email xde.. lupa pass.. 0129523735

Tanpa Nama berkata...

Saya berminat. .mcm mana nak dapatkan

Lanun Heart berkata...

Sye minat bumper lancer ade x??

yusak laing berkata...

saya berminat..mcm mana nak dapatkan ya

yusak laing berkata...

saya berminat..mcm mana nak dapatkan ya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...