Tolong Klik Iklan Ni

Ahad, 6 November 2011

Rombongan Cik Kiah Ke Langkawi

sesaja jer snap...Marina Bay ke nih?...aku pun dah lupa apa ke nama tuh...
Homestay - tempat tidur kita orang
Raja sehari - sesi bertandang kerumah pengantin lelaki
Shopping pinggan mangkuk...huh pompuan...takpe la...balik kan memberontak pulak
Beli cokelat la pulak....
Shopping sakan...nih masa nak balik dah....pssstt...dalam beg kain baju tuh
ada 5 karton rokok benson...hahahhah...yang nih sorok takut kena tax....
Pengantin lelaki dengan rakan-rakan club superbike Langkawi...10 bijik beb...meriah-meriah!
Sesi tunggu feri kat jeti Kuala Perlis
Van sewa yang aku jadi tukang drebar...kih kih kih
Naik feri
Rombongan pengantin pompuan (anak sedara aku nih) bertandang kerumah pihak lelaki kat Pulau Langkawi tahun 2010...nih citer lama der...senaman minda skit baca 'blopen'...hahahahah (blog pendek)...sesaja jer aku citer kat korang pengunjung blog aku nih eh...yang best gi Langkawi nih...tak banyak duit kene pau coz semua free (ye ke free?)...tambang bas free...makan minum free...penginapan free...yang tak free tambang feri pegi balik dengan 'shopping sakan' (pinggan mangkuk...nafsu pompuan asal tengok pinggan mangkuk terus tapau tak hingat...haishhh)...huh...free ke tuh?

Apapapun korang layan gambar-gambar kat atas tuh.......chauuu

2 ulasan:

Saiazuan berkata...

bila langkawi je msti cokelat :D

Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada semua Umat Islam Seluruh Dunia
Terutamanya Pembaca Setia Saiazuan Blog (",)

ingat,
berhenti makan sebelum kenyang hehe

Kizz Kazz berkata...

hahahah...dalam kotak minda duk imaging cokelat jer

Selamat Hari Raya Aidiladha @ Haji @ Korban kepada Zuan coz sudi singgah kat blog aku yg tak seberapa ni....heheee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...