Tolong Klik Iklan Ni

Sabtu, 10 Disember 2011

Exora Bold CFE







Bump! Tu dia...Exora Bold/Prime CFE yang akan dilancarkan pada 16.12 nih...menurut sumber...ye akan di 'soft lauch' pada tarikh tersebut dan perlancaran rasmi pada awal Januari 2012...

Exora Bold akan mengalami beberapa perubahan selain dari enjin (138Hp/205Nm @ 2000RPM - 4000RPM) seperti mana yang terdapat pada gambar-gambar diatas...perghhh...dah nampak kelainan Exora Bold ni yep...adusss tergoda jiwa!

Dengan beberapa perubahan tu...keinginan nak menyaling seperti tail light rekaan baru...bumper 'tersenyum' makin membuak-buak dah ni untuk diaplikasi kat Exora stendet gaban aku...err atau aku terus jer beli lagi sebijik?...Huhuhuuu

Gambar: En.Hamzah,Manager Indahsari Otomobil Sdn.Bhd (Rakan Sponsor/SC TGK CREW)


Pemilik Exora Bold dialu-alukan menjadi ahli EOCM (Exora Owners Club Malaysia)

8 ulasan:

DeritaMerindu_se berkata...

NI LA kereta prototaip yang saya lihat hari tu di plaza tol jalan duta..

Kizz Kazz berkata...

bukan prototaip lagi...dah nak dilancar tak lama lagi bro...heheee

yan berkata...

harga mcm mana...

Kizz Kazz berkata...

salam
harga maybe Exora BOLD (Executive) – sekitar RM 66k manual, RM 72k CVT (Enjin CPS)
dan Exora BOLD (Premium) – sekitar RM 79k CVT sahaja (Enjin CFE)kalo Prime maybe RM88k CVT (Enjin CFE)

Anak Ulu Cheka berkata...

pinjam exora bold boh :)

Kizz Kazz berkata...

hahahahha...jgn pinjam...beli terus :)

Mohd Shaiful Omar berkata...

jual yg lama... ganti yang bold!

Kizz Kazz berkata...

baru pakai hampir 2 tahun...huhuuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...