Tolong Klik Iklan Ni

Sabtu, 25 Februari 2012

Laptop Dah Arwah

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Huh lama rasa aku tak update blog, pasal apa? Laptop dah arwah tak dapat diselamatkan lagi. Nih online kat CC jer...huhuuu

Habis la camne nak update update entri baru bila dapat bahan untuk menulis nih...err ada laptop harga murah-murah tak atau ada ssesapa nak sponsor...heheee

Laptop dah arwah semacam seorang penulis hilang ballpen atau kehilangan typerwriter...idea mencanak-canak masuk dalam kepala tapi...huhuhh...pening-pening!

Apa-apa pun aku akan berusaha juga mengupdatekan entri walaupun sekali sekali...insyaAllah.

Gambar Hiasan

2 ulasan:

Anak Ulu Cheka berkata...

apa lagi boh
ni lah alasan utk sambar ultrabook satu hehehee

Kizz Kazz berkata...

mampu beli yg secondhand jer...huhuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...