Tolong Klik Iklan Ni

Isnin, 10 September 2012

Sticker Body 'Flat Red' Dan Sticker 3D Bonnet Exora

Sebelum ni pernah tak korang lihat atau terlihat Proton Exora ditampal 'sticker body flat' keseluruhan badan Exora? Aku rasa takde lagi kot sebelum ni...kalau kat kereta lain tu ada la macam kereta Merc, BMW atau yang seangkatan.

Haaa...jom tengok gambar Proton Exora salah sorang ahli EOCM Terengganu atau TGK CREW (Update: Kini dikenali ExoTeC) ye itu bro Gjoe yang kaler asalnya solid white....opsstttt satu lagi...kat bonnet depan dan belakang Exora beliau...sticker 3D Spiderman! Amacam? Ada bran??

Proses menampal sticker body 'flat red'


Siap sepenuhnya

Proses tampalan sticker body 'flat red' pada badan Exora ambik masa 1 hari jer dengan kos anggaran RM4000!...Huwaaaa mana nak cekau duit nih nak buat sticker body camtu kat Exora aku...hohoooo

Kita tengok bab tampal sticker 3D bonnet/belakang pulak...watak spiderman jadi pilihan bro Gjoe...haaa kira tema Exora beliau la...

Kat kedai sticker 3D Inkjet Stickers4U, Marang, K.Terengganu
(yang kaler genetic silver tu Exora aku la...huwaaaa stendet lagi)
Memotong sticker mengikut ukuran bonnet

Sticker 3D dipasang pada bonnet Exora
Siap dah depan belakang sticker 3D Spiderman!

4 ulasan:

akuamy berkata...

baper kos utk sticker bonet ni?

Kizz Kazz berkata...

Wahaaa...Akuamy pon ada...ok...sticker bonnet tu harga RM140...kalu kurier tambah RM15....boleh tampal kat kedai tinted...utk order boleh refer entri yg satu lagi

amir jali berkata...

Marang kat mana kedai?

zul sb berkata...

Slm nak tnye biasa gambar apa lg yg glamor untuk kereta exora n marang kat mn sbb sy rase berminat nak tempah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...