Tolong Klik Iklan Ni

Sabtu, 29 September 2012

Kereta Dan Motorsikal Klasik

Huihh...payah jugak nak jumpa kereta klasik camnih...jarang-jarang nampak atas jalanraya ni. Apa yang best dorang 'main' dengan kereta yang hampir pupus ni eh...maybe kepuasan hati walaupun banyak wang ringgit yang perlu dilaburkan. Ye la...banyak jugak duit yang perlu digunakan untuk restorasi semula kereta yang dikategori klasik yang sudah pasti sebelum ni asal dah jadi 'besi buruk'...hahaa. Begitu juga la dengan motorsikal klasik.

Jom lihat jer gambar-gambar yang aku sempat snap semasa sambutan Pesta Tanglung kat I-City Pulau Warisan, Kuala Terengganu. Menarik tertarik lagi daboom!






Kalau aku...tak sanggup perabis berpuluh ribu ringgit semata-mata nak layan kereta klasik ni...baik aku layan jer Exora aku yang standard gaban jadi ganas skit...takpun tukar enjin Evo seketul kat Iswara yang agak nazak enjin asal 1.3 tu...hahaaa.

2 ulasan:

Anak Ulu Cheka berkata...

lagi klasik lagi power tu :)

Kizz Kazz berkata...

betul3...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...